Recenze: MATRIX Exquisite Oil

27. march 2014 at 18:00 | Erin |  Recenze
Čauko,
no, nevím nevím.. jaksi mě začali vcelku bavit recenze (emm.. asi už ne), protože ty komentáře k mí první recenzi byli myslím všechny kladné (aspoň doufám :O). Nebudu je dělat sice často, ale teď tu mám produkt fakt hodně dobrej, takže recenzi udělám po druhý.

RECENZE PO DRUHÉ! :D




Takže co je na obalu napsaný: Aplikujte pár kapek před umytím (asi pro ty suchý vlasy ;) doufám..) šampónem, během aplikace péče nebo během finální úpravy.
A dál: Nic -.-

A vééélkým písmem je psáno: PRODEJ VÝHRADNĚ V KADEŘNICKÝCH SALONECH

Takže huráá do kadeřnickýho salónu :D

Okok.. takže jsem to šla hnedka otestovat. No a tady zase to moje: co jsem šla teda jako udělat.

Šla jsem do koupelny, umyla si hlavu, dala si šampón (jako na vlasy :D) už ho znáte.. prostě proti lupům. Potom si umyla vlasy (vodou ;)) a dala si balzám na vlasy. Nechala zase těch deset minutek na hlavě a umylaaa. A potom se to stalo ( :O ).. dala jsem si na vlasy ten olejíček (:OO).
Vlastně.. ještě ne.
Usušila jsem si vlasy že :D tu povídám blbosti :D

Takže jsem si usušila vlasy, rozčesala a teprve teď jsem si dala na vlasy olejíček. No a jelikož je ten olejíček na suchý vlasy a já je mám spíš mastný (:D Yeah :D) tak si asi teď řeknete že jsem střelená. Ne (:D). Jsou místa, kde jsou opravdu suchý. Nevšímejte si toho prostě..
Olejíček jsem si dala na krajní vlasy (ty blíže k obličeji) a ještě ty úplně vzadu (jestli mě dobře chápete. No a samozřejmě na konečky a trochu i na vlasy. Vyfénovala a s tím balzámem jsou vlasy ještě hebčí :3 Samozřejmě někomu to vyhovovat nemusí ale u mě luxus :3

Cena: Asi přes 300Kč (Myslím 370?) Ale na netu jsem ho našla v rozmezí od 174-300Kč (hlavně že výhradně v kadeřnických salónech že -.- jojojo :D)
Moje reakce: Drahý, ale dobrý.. určitě ale jinak doporučuju:3 Dávají jaksi divný informace..
Výsledek: co k tomu napsat...
Ze 100% : dávám 85%

+ je fakt dobrej a učinej (:D)
+ krásně voní (pff :D)

- drahej
- někdy stávkuje (nechce se mu nic dát -.- (jestli mě chápete dobře (možná je jenom ten náš vadnej (:D))))
- skoro nic nemají na obalu co by měl asi dělat -.- kvůli nim nemám o čem psát!:(


Tak snad jsem vás zase nenudila :D
Erin


 

Be the first one to judge this article.

Poll

Sčítání lidu :D

Byl sem tu :DD* :33

Comments

1 cincina cincina | Web | 27. march 2014 at 19:56 | React

Já takové věci nepoužívám, takže nemohu posoudit:)
A zapsala jsem si tě:)

2 Peťul Peťul | Web | 27. march 2014 at 21:22 | React

Těžko říct, jaký je. Tento výrobek vidím poprvé :)

3 Clara Black Clara Black | Email | Web | 28. march 2014 at 8:47 | React

Takovéhle věci jsem nikdy nepoužívala :-D

4 Lady_Ell Lady_Ell | Web | 28. march 2014 at 16:03 | React

Souhlasím..Takové věci nepoužívám,takže těžko říct.Podle mě je moc drahý,ale za kvalitu se hodně platí..

5 Steeeva Steeeva | Web | 28. march 2014 at 16:06 | React

moja mamča to používa a myslím, že je celkom v pohode :-)

6 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | Email | Web | 28. march 2014 at 16:51 | React

Bohužel na mě moc drahé :-) ale vypadá dobře.
Odpověď na tvůj koment: Ale nemám toho moc :-) tyhle denní tipy, jsou jen tipy co se mi líbí, nekupuju si každý tip, to bych se nedoplatila :-D

7 C. C. | Web | 28. march 2014 at 16:55 | React

Nevie to posúdiť, keďže som o ňom ešte nepočula :)

8 ♡ HeLLo ♡ ♡ HeLLo ♡ | Web | 28. march 2014 at 17:43 | React

naprosto tě chápu - mě se taky mastí dost vlasy ale konečky nebo určitá místa mám naprosto suché :)) a tenhle olejíček vypadá moc suprově a myslím, že bude i kvalitní:33, jen je blbé, že se dá koupit jen v kadeřnických potřebách.. achjo.. ale jinak super recenze :), vím, že nechcešm ale určitě je piš častěji! :)

9 pauliahobby pauliahobby | Web | 28. march 2014 at 17:48 | React

Tohle nikdy nepoužívám ani používat nebudu, tyhle věci mě moc nezajímají...

10 LinDa LinDa | Web | 28. march 2014 at 18:53 | React

Keďže je na suché vlasy, mne by sa ani nehodil :D
A je fakt drahý, ale sa sa ti hodí určite sa to oplatí :D

11 Dominique(Domča) Dominique(Domča) | Email | Web | 28. march 2014 at 19:29 | React

Nepoužívám :/

12 Carrie. Carrie. | Email | Web | 28. march 2014 at 22:12 | React

Nepoužívam to, ja nemám suché vlasy:)

13 Milenne Milenne | Web | 29. march 2014 at 10:20 | React

Nemusím to používat, vlasy nemám suché a obvykle ani moc mastné, takže cajk. xD :D

14 smile-la smile-la | Web | 29. march 2014 at 20:54 | React

"Šla jsem do koupelny, umyla si hlavu, dala si šampón (jako na vlasy :D) už ho znáte.. prostě proti lupům. Potom si umyla vlasy (vodou ;)) a dala si balzám na vlasy. Nechala zase těch deset minutek na hlavě a umylaaa. A potom se to stalo ( :O ).. dala jsem si na vlasy ten olejíček (:OO).

Vlastně.. ještě ne.
Usušila jsem si vlasy že :D tu povídám blbosti :D" touto částí jsi to zabila. :DDDDDDD

Líbí se mi ten obal, ale taky bych asi moc nevěděla, co mám čekat, když tam nci není napsáno. :DD :D
Mohla bych si to koupit, mám docela suché vlasy. :/  Možná z toho barvení :D Ale hodně se mi lámou a třepí. Myslíš, že by to pomohlo? :)
Jinak díky za typ. :) Jak dlohuo ti vydržel? :3 :)

15 Terka Terka | Email | Web | 30. march 2014 at 18:13 | React

Olejíčky na vlasy nepoužívám, takže moc neposoudím :) ale recenze super _:D jseš trdlo :DDD

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement