#3 Recenze: If I Stay

4. january 2015 at 12:27 | Erin |  Recenze
Čauko,
takže tu pro vás mám recenzi o novém filmu, který jsem si vážně zamilovala! Jdeme na něj :)

Obsah:

Sedmnáctiletá Mia má všechno, o čem kdy snila - úžasnou rodinu, milujícího přítele a právě ji přijali na prestižní hudební školu. Stojí však před vážným životním rozhodnutím - bude následovat svůj sen o kariéře violoncellistky nebo dá přednost své lásce a zůstane s milovaným Adamem? V jedno zimní ráno se však všechno změní - Mia ztratí milované rodiče i bratra. Najednou vidí samu sebe, jak leží na nemocniční posteli napojena na přístroje a před očima se jí odvíjí celý život. Vidí všechny své blízké a hlavně Adama, prosícího, aby se vrátila k němu. Včera řešila svou budoucnost, dnes stojí před jedinou osudovou otázkou: Zůstanu?

Žánr:

- Drama
- Hudební
- Romantický

Co na to blogerka:

Na tomhle příběhu mě zaujalo určitě to, že je tam spojení dvou odlišných stylů a ty oba styly mě vystihují. Je to rock a klasická hudba (violoncello). Dlouhou dobu jsem hledala nějaký podobný film, který by byl aspoň o klavíru nebo tak něco a ono tohle dohromady? Bomba!
Co se mi teda nelíbil byl konec. Moc urychlený. Prostě se zbudí a co pak? Nic. To je asi jediný, co se mi vážně nelíbilo.

Film ke shlédnutí zdarma ZDE (je nový a je jenom s titulkama zatím ;))

Carpe Diem Guys!
Erin

 

Be the first one to judge this article.

Poll

Sčítání lidu :D

Byl sem tu :DD* :33

Comments

1 rebecca. rebecca. | Web | 4. january 2015 at 15:53 | React

Viděla jsem to.
Líbily se mi některý scény, třeba právě ta na obrázku, jak hráli u ohně.
Ale pořád jsem měla pocit, že tomu filmu něco chybí. I když se mi film líbí mnohem víc než knižní předloha.

2 kaja kaja | Web | 4. january 2015 at 18:31 | React

Mno nevyzerá to zle,ale nvm či by ma to bavilo keby som to stiahla :D Príbeh nie je zlý,musí byť fakt smutné kedže prišla o členov svojej rodiny a zároveň je tam aj druhý príbeh o hudbe a rozhodovaní. Ak by som sa nudila tak toto bude asi prvá možnosť :D

3 ~*~Janii~*~ ~*~Janii~*~ | Web | 4. january 2015 at 18:44 | React

Na to se musím podívat :)

4 ellewen ellewen | Web | 4. january 2015 at 19:20 | React

viděla sem mrtě tailerů a tak všeho ale ještě sem se nepřesvědčila jestli to za to stojí.. nejsem moc na takový ty americké slaďárny, ale tak nejspíš to zkusím... vypadá to dobře..
ps. dík za odkaz, rozhodně to usnadní hledání :D

5 Narween Black Narween Black | Email | Web | 4. january 2015 at 23:09 | React

Zase ďalší film, ktorý som nevidela -_- Prečo som ja nevidela takmer žiadne filmy? :D O If I Stay som už veľa počula, videla trailer ale ešte som sa nepresvedčila či si to pozriem alebo si to prečítam. Uviazla som v mŕtvom bode...

6 Smile Smile | Web | 5. january 2015 at 15:17 | React

Ten film jsem neviděla, ale určitě se na něj podívám, takovéhle filmy s láskou, hudbou a napětím mám nejradši. :)
Ale na konec se netěším. :D

7 Monii. Monii. | Web | 5. january 2015 at 15:41 | React

Chci se na něj juknout a mám ho už i staženej, ale prostě nejdřív chci přečíst tu knížku :( (kterou v knihovně nemaj, super:D)

8 Charlotte Charlotte | Web | 5. january 2015 at 16:40 | React

Bohužel, musím nesouhlasit..
Mě se ten film prostě nelíbí. Nebo jako jo, Mia a Adam, to je prostě super příběh ale přijde mi, že to "klinickou smrtí" pokud to tak můžu nazvat.. si to trochu zkazili..
Když si představím, jak si s tím mohli vyhrát. Jak uvidí tunel, setká se s bohem a on jí řekne, že ještě ne, dojemná chvíle. Čekala jsem něco takového.. Proto mě to zklamalo..
Jenom tam běhá po nemocnici..

9 LuiSummer LuiSummer | Web | 5. january 2015 at 17:17 | React

Naprosto s tebou souhlasím. Ty jsi můj člověk. Naprosto miluji rock a punk avšak také klasickou hudbu. Jakmile jsem jsi přečetla knihu byla jsem nadšená. Měla jsem pocit jako by ji někdo napsal přesně pro mě. Potom vyšel film. Už za tu dobu jsem ho viděla nejméně dvacetkrát avšak stále mě to neupustilo. :-)

10 *Shock *Shock | Web | 5. january 2015 at 19:02 | React

O filmu jsem už slyšela a chci se na něj kouknout vypadá zajímavě :)

Pěkně napsaná recenze :)!

11 Simix Simix | Web | 5. january 2015 at 20:03 | React

Ahoj :)
O filmu jsem už někde četla,  ale neviděla jsem ho.Zní docela zajímavě :)
Někdy třeba kouknu. Tak ahoj :)

12 KatherineB ♥ KatherineB ♥ | Web | 5. january 2015 at 20:46 | React

popis mě zaujal i název :) snad si na něj někdy najdu čas, i když teda.. mám zkouknout už tolik filmů :D

13 Tez Tez | Web | 5. january 2015 at 21:11 | React

If I Stay mám v plánu nejdřív dočíst a potom se na ten film podívám, ale mám-li být upřímná, od knížky jsem čekala rozhodně víc, ale pořád ji nemám dočtenou, tak třeba mě ještě překvapí.

14 Nany Nany | Web | 5. january 2015 at 23:53 | React

Vypadá zajímavě, jestli se mi do deseti minut nebude chtít spát, tak se na něj podívám :) Zítra sem ještě třeba připíšu svůj názor ;)

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement