Recenze: Love Song

31. march 2015 at 7:21 | Erin |  Recenze

Obsah

Gretta a její přítel Dave jsou spolu již od vysoké školy a společně skládají hudbu. Když Dave podepíše smlouvu s jednou z největších nahrávacích společností, odstěhují se spolu do New Yorku, aby zde začali život, o kterém vždycky snili. Dave však rychle nabytou slávu neustojí a brzy Grettu opustí. Všechno se však změní, když Gretta potká během svého vystoupení v zapadlém baru v East Village bývalého hudebního producenta Dana. Ten na tom taky není zrovna nejlíp a svoje zkrachovalé manželství a nedávný vyhazov z práce utápí v alkoholu. Když ji pak uvidí vystupovat, rozhodne se vsadit všechno na její talent a nahrát netradiční album přímo v ulicích New Yorku. Z náhodného setkání dvou zklamaných lidí se tak začne rodit hudba, která možná nedobyje svět, ale rozhodně si získá srdce všech.

Jak to vidí Erin?

No.. já nevím, co na tenhle film mám říct :D Není nic extra ani propadák. Děj pěknej,a le nadšená jsem z něho teda nebyla. Nic mi nedal. Ale zajímalo mě, jak to dopadne a chtěla jsem toho producenta a tu zpěvačku dak sobě :D A oni nic :/

Zhlédnout zde!

Zaujal vás tenhle film?
Carpe Diem
Erin

 

Be the first one to judge this article.

Poll

Sčítání lidu :D

Byl sem tu :DD* :33

Comments

1 Simix Simix | Web | 31. march 2015 at 18:10 | React

~Čaué~
Jáj, tak krásný vztah a on jí opustí kvůli slávě ...
Zní to docela dobře :)
Ani nevím jestli jsem to viděla ... asi ne :) Někdy bych na to ráda podívala ... bohužel chci kouknout na více filmů atd, ale není čas.. však víš, však to znáš.

2 Ginny . Ginny . | Web | 31. march 2015 at 19:31 | React

Nevypadá to špatně , ale přesně jak píšeš , asi by mě to úplně neohromilo :P

3 Fakynn Fakynn | Email | Web | 31. march 2015 at 19:47 | React

Nebudu to hned odsuzovat, protože 100 lidí 100 chutí, ale určitě se na něj koukhu, možná ještě dnes. :)

4 Lory Lory | Web | 31. march 2015 at 19:54 | React

Tenhle film mě už podle názvu a anotace moc nezaujal - jsem spíše na akčňáky a sci-fi, sice je pravda, že romány ráda čtu, ale jako filmy s romantickou tématikou je moc nemusím - a tohle na mě zanechává takový dojem, i když to možná není úplně pravda xD

5 zaninkaa zaninkaa | Email | Web | 31. march 2015 at 19:58 | React

O tomhle filmu jsem ještě neslyšela, ale mrknu na něj s přítelem :)

6 Elis Elis | Web | 31. march 2015 at 21:10 | React

Neznám, tak to nechci posuzovat, ale jak bude příležitost tak se podívám...

7 kaja kaja | Web | 1. april 2015 at 15:54 | React

Tiež to nepoznám, takže k tomu nemám veľa čo napísať. Ale podľa obsahu by som tiež čakala, že sa ten producent a to dievča dajú dokopy, väčšinou to tak vo filmoch býva. Takže už keď to aj nemalo zaujímavý dej, aspoň bol prekvapivý koniec, nie ? :-D

8 ellie's' - untrue.blog.cz ellie's' - untrue.blog.cz | Web | 1. april 2015 at 18:34 | React

Konečně nějaký filmík, na který se musím podívat, mám ráda takové filmy :)

9 cincina cincina | Web | 1. april 2015 at 19:42 | React

Tak tenhle film neznám:O

10 Nany Nany | Web | 1. april 2015 at 20:42 | React

Úžasný design, naprosto dokonalý! Hlavně to záhlaví je úplně úžasné - i ty obrázky v menu, u tebe mě vždycky uchvátí a půlku z nich si stáhnu :D
Co se filmu týče, tak nevím, jestli se na něj podívám, moc mě nezaujal, ani ten žánr mi není příliš blízký :/

11 Victoria Cool Victoria Cool | Web | 1. april 2015 at 21:40 | React

Máš krásný design opravdu :) Ta recenze je skvělá a film vypadá dobře. Ikdyž moc nemusím romantické filmy. Ale to obsazení se mi líbí. Asi na to mrknu.

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement