Recenze: Umění zapadnout

28. august 2015 at 12:38 | Erin |  Recenze

Obsah:

  • Freddie Highmore si zahrál George, osamělého puberťáka odevzdaného osudu, který se dostal až do posledního ročníku střední školy bez toho, aniž by hnul prstem. George se spřátelí se Sally (Emma Roberts) - krásná a komplikovaná dívka v něm vidí svou spřízněnou duši...(HBO Europe)

Můj názor:

  • A můj názor na tento film? Viděla jsem vlastně recenzi od blogerky Adelle: http://adelleheally.blog.cz/1508/the-art-of-getting-by-umeni-zapadnout , u které se mi tento film zdál úplně nejlepší film na světě. Tak moc jsem se na něj těšila, až jsem si ho ještě teho dne pustila. Herci zahráli svoji roli opravdu perfekně, dokonce i ten děj byl naprosto facsinující, ale byli tam scény, které se mi zdáli takové zvláštní a hlavně střižené na špatném místě a celkově ten film byl chaotický. Ne, že bych mu neporozuměla či se v něm nevyznala, ale film se mi kvůli tomuto hodně nelíbil. Za tohle herci nemohli, mohl za to režisér a tyhleti lidi kolem :D Takže pro mě velké zklamání.

Zhlédnout ZDE


Viděli jste někdo tento film? Vaše názory?

JINAK!! Dolů prosim hlasujte (a klidně to můžete i okomentovat v komentářích proč) v anketě, proč vy potřebujete motivaci nebo spíše k čemu (co vy děláte a nejste na to moc cílevědomí) :) možná dělám nějaký projekt na toto téma, takže bych byla vážně ráda :) Děkuji :)

Carpe Diem Guys!
Erin

 

Be the first one to judge this article.

Comments

1 L. L. | Web | 28. august 2015 at 16:13 | React

Tak tento film jsem ještě neviděla.
Navrhnu to příteli ale nevím jestli bude pro. :D

Každopádně už jen tím názvem se mi to líbí! :)

2 Steeeva Steeeva | Web | 28. august 2015 at 16:21 | React

nie nevidela som ho ale zase ani extra ma nezaujal možno by som si ho pozrela keby mi ho niekto pustil alebo by som sa nudila

3 Sayushka Sayushka | Web | 29. august 2015 at 0:03 | React

Tenhle film jsem viděla, ale nějak mě extra neoslovil a též byl pro mě spíš zklamáním:/

4 Ranly Ranly | Web | 29. august 2015 at 10:54 | React

Film jsem viděla, ale nic moc.. moc mě to nezaujalo .. :) A já nepotřebuju motivaci asi k ničemu když chci tak to udělám a když ne tak na to prostě peču :D  řekla bych že je to hodne ve výchově rodičů mě k ničemu nikdo nikdy nemotivoval :)

5 Nany Nany | Email | Web | 29. august 2015 at 12:08 | React

Anotace vypadá docela zajímavě, jsem teda trošku na vážkách z toho, že se ti zase tolik nelíbil, ale asi se na něj mrknu, když to nepůjde, tak vypnu :D

6 xxx xxx | Web | 29. august 2015 at 16:35 | React

dobrá recenzia :) mne tento film prišiel ako jeden s tých s ktorými zaplníš nudný večer, taký že proste nič sa tam dokopy prevratného nestane ale zas nehovorím že by to bol prepadák :))

7 Brunet. Brunet. | Web | 29. august 2015 at 17:38 | React

Nikdy som ho nevidela a asi si ho ani nepozriem, som na iné žánre. :-)

8 Lenuš Lenuš | Web | 29. august 2015 at 21:12 | React

Možná se na to podívám, ale po týto recenzi jenom kvůli Emmě :)

9 Elis Elis | Web | 30. august 2015 at 10:11 | React

Bohužel film jsem neviděla, tak že se k tomu nemohu kvalifikovaně vyjádřit, ale po té recenzi mě to ani tak neláká, takové filmy s roztříštěným dějem nemusím...

10 Simix Simix | Web | 30. august 2015 at 10:18 | React

~Čaué~
velice krátká recenzička. :)
Já toto neznám :)
Dostat se do posledního ročníku a nehnout skoro ani prstem.. to by se mi líbilo :D

11 adelleheally adelleheally | Web | 30. august 2015 at 14:54 | React

Achjoo, to je škoda že to pro tebe bylo zklamání :D tak né každému se líbí.. Ale musím říct, že chvílema mi to taky chaotické přišlo :D

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement